Nike Lunar Flow sko

Nike har smidt et sten sikkert forår og sommer hit på gaden! Deres Nike Lunar Flow sko er hvad der bedst kan betegnes, som en absolut must have til denne sæson. Skal du ud og flash en super swag Læs mere

Norse Projects konkurrence

Norse Projects er blevet mega hyped på det sidste, og det er slet ikke uden grund. Dette brand er indbegrebet af nutidens gode urban stil. Det er et ungt og meget progressivt brand, der virkelig har skabt et navn for sig Læs mere

Italiensk high fashion rygsæk af læder

Som du måske tidligere har læst her på compleo.dk, så er rygsækken bestemt på vej tilbage. Flere high fashion gutter er begyndt at smide rygsække på ryggen igen, og det er med god smag i munden. Og faktisk er Læs mere

Lækker læder skuldertaske

Vi er rigtig mange der gerne vil have en lækker taske at kunne tage med på arbejde. Og det sætter visse krav til tasken. Den skal naturligvis være praktisk, men derudover skal den også være moderne og trendy. Vi Læs mere

Libratone Beat - Lækker sag fra Skandinavien

Libratone, en sand lækkerbisken, med et dansk design. Firmaet har slået benene væk under de fleste, siden de i september 2010, var på den europæiske elektronikmesse IFA i Berlin med deres trådløse højtaler. Når man sidder og tænker, at man har Læs mere

Compleo deals

Norsminde kro – Gourmet, vin og udsigt

En rask køretur uden for det pulserende byliv i Århus finder vi Norsminde kro. Beliggende med Norsminde lystbåde havn som nærmeste nabo er der ikke sparet på den gode udsigt.

Den ældre kro er løbende blevet restauraret, med respekt for historien, og fremstår i dag som en ekslusiv perle – der stadig indeholder den sjæl bygningen har fra gammel tid.

Brasseriet

Norsminde kro kan tilfredsstille enhver connaisseur med deres gastronomi. I brasseriet tilbydes der a-la-carte frokost og aften. Eller komponerede land menuer med gode råvarer fra lokale fødevare producenter.

Brasseriet kan både tilbyde dig servering indendørs og udendørs, og selvom det er den “billige” del af Norsminde kro, er der stadig langt til de sædvanlige cafe burgere og sædvanlige nachos.

En klassisker fra brasseriet på Norsminde kro er deres land menu, der sammensættes for en periode, en land menu bestående af 3-5 retter til en overkommelig pris (3 retter: 325kr – 4 retter: 375kr –  5 retter: 415kr)

Restauranten (slow food)

Bevæger du dig ned i de nedre regioner på kroen vil du med det samme mærke stemningen. Med slow food restauranten er der dømt gourmet – i højeste klasse – og Søren Pedersen har kreeret en perle af gourmet og god stemning der sjældent er set bedre i det danske fastland.

Slow food restauranten tilbyder dig en aften med det hele. I Norsminde dækker det over apeterif, 6 retter gourmet af høj klasse, vin menu, kaffe & petit four som en krølle på aftenen.

Vinoteket

I kælderen finder vi også den imponerende kombinerede vin-bar, vin-udsalg og vinotek. Hvad end du er til champagne eller chiraz så er du kommet det rette sted.

Vinoteket tilbyder både vin smagning på stedet, vin til din gastronomiske oplevelse i restauranten eller brasseriet, eller bare en inspirations tur hvor du beundrer flaskerne.

Værelser med udsigt

En overnatning på Norsminde kro er en mulighed der anbefales herfra. De klassiske værelser, flere af dem endda med udsigt til fjorden, kan for overkommelige priser kombineres med de gastronomiske udskejelser.

Weekendophold

Norsminde tilbyder forskellige pakker af weekendophold hvor du kan stresse af og forkæle sanserne i en eller flere dage.

Klassisk weekendophold på Norsminde kro

For 895,- pr. person kan du forkæle dig og en gæst med et klassisk weekendophold

  • Afternoon tea med små sandwich, kaffe og kage og et glas bobler
  • 3 retters land menu i brasseriet
  • Overnatning i værelse med udsigt til fjorden
  • Overdådig morgenbuffet

Læs mere om Norsminde kro på deres egen side her.

Posted on by Mr. Compleo in Compleo deals, Livsstil, Mad & Drikke, Oplevelser, Rejser Leave a comment

Romantisk weekendophold – 5 storbyer der er værd at overveje

Planlægger du et romantisk weekendophold med en heldig partner. Få inspiration fra Compleo til 5 steder der er værd at overveje.

Paris

Paris, bedre kendt som byernes by, en storslået og romantisk by der ikke kræver mere introduktion. Tag din udkårne under armen og kom afsted til byen der huser Eifeltårnet, Louvre, Notre Dame kirken, Triumfbuen og selvfølgelig kulturet og livet som byen oser af.

Prag

En joker herfra er Prag. Ved første tanke tænker du måske østeuropæisk beton uden charme og liv. Der må vi lige bede dig tænke om en gang. Prag er en smuk by der rummer alt fra storslåede kirker, en romantisk bro der forbinder de to bydele med hinanden, et storslået slot med udsigt over byen, eller hvad med en romantisk tur på en restaurant båd op og ned af floden Moldau der giver første parket udsigt til byen.

Rom

Den storslåede by Rom, der med de antikke rester fra det romerske imperium er en drøm for historie elskere. At bevæge sig rundt i storbyen fyldt med historie, kombineret med det Italienske folk og deres livsglæde, giver mulighed for et weekendophold der forkæler alle sanser.

Barcelona

Storbyen Barcelona, der kombinerer høj solskin i de fleste af årets måneder. Med storslået kultur og gastronomi kan du opleve en by der aldrig sover. Der er både til han og hun, repræsenteret af FC Barcelona eller Ramblaens mange designer butikker. Skal i nyde indtrykkene sammen anbefaler vi det sker på en fortovscafe med udsigt til det pulserende byliv.

København

Vores egen København skal ikke snydes fra listen. Er du ikke residerende i landets hovedstad så snyd ikke dig selv for at opleve det liv der ikke findes i provinsen. Er du indfødt Københavner så gør en dyd ud af at komme væk fra det du plejer, book et hotel i den anden ende af byen og kombiner det med noget kultur eller oplevelser du ikke plejer.

 

Posted on by Mr. Compleo in Oplevelser, Rejser 2 Comments